Tel : +31640236668  
email: emile2.siemes@hotmail.com   
              
     
  Home
  About Us
  Producten
  Beleid

 Ondersteunende  diensten

  Marketen
  Contact Us

        
   
About us

Trafford Rubber Products is een leidende en onafhankelijke rubber producent in het Verenigd Koninkrijk. Wij leveren gekalanderd en ëxtrudeerbare rubber en elastomeren ten behoeve van industriële walsbekleding, rolbekleding, drukwalsen rubber, druk sleeves rubber, elastomeer sleeves, tankbekleding rubber, platte daken rubberbekleding en de rubberslang industrieën.

 We mengen een uitgebreid assortiment zwarte en gekleurde rubbers en elastomeren op basis van natuurlijke rubbers en alle belangrijke synthetische rubbers / elastomeren. We kunnen rubber eigenschappen optimaliseren met betrekking tot slijtage, chemische bestendigheid, hittebestendigheid en dit tevens koppelen aan de juiste dynamische en fysieke sterkte-eigenschappen.

 Trafford Rubber Products heeft het ISO9001 sertificaat: 2008

 In het laboratorium van Trafford Rubber Products is alle apparatuur aanwezig voor het testen van alle vereiste fysische rubber eigenschappen die nodig zijn om uitstekende rolbekledingsmaterialen te produceren. We kunnen sterkte en verlenging meten, levensduur simulatie uitvoeren, veerkracht meten, compressieset meten, zwelling en of krimp testen en dit alles om aan te tonen hoe goed een rubber , synthetisch rubber of elastomeer zich zowel dimensioneel als dynamisch gedragen zal in de praktijk.


© Trafford Rubber Products Limited (2018)