Tel : +31640236668  
email: emile2.siemes@hotmail.com   
              
     
  Home
  About Us
  Producten
  Beleid

 Ondersteunende  diensten

  Marketen
  Contact Us

   
 

 Uitzetbaar rubber in olie – water omgevingen

TRP produceert een reeks expandeerbare rubbers / uitzetbare rubber die zijn ontwikkeld om uit te zetten en te sealen / af te dichten als ze in contact komen met vloeistoffen, zoals olie en water. Hun unieke eigenschappen stellen u in staat producten te vervaardigen voor gebruik in een breed scala van markten en verschillende toepassingen, zoals de sectoren Telecom, Power, Construction, Marine en Oil & Gas.

 We hebben vele jaren ervaring op dit gebied en kunnen deze materialen op maat ontwerpen om te voldoen aan de vereisten van u en uw klanten om uw producten verder te verbeteren.

 

 Uitzetbare Rubbers (Heat Expandable)

TRP-vervaardiging vlamvertragend / uitzetbare Grafiet door warmte gevulde elastomere verbindingen t.b.v. brandvertraging en rookgas afdichting.

Wanneer de heat expandablele rubbers warmer worden dan een temperatuur van 130 ° C en hoger, zetten ze sterk uit, tot vele malen hun oorspronkelijke volume, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in veeleisende markten zoals voegen, afdichtingen en interfaces voor de bouwsector als brandvertragende deuren / rookdichtmaken.

Het grafietmateriaal helpt de veiligheid te verbeteren door de verspreiding van vuur te stoppen, levens te redden en eigendommen te beschermen.

Naast de superieure efficiëntie afdichting die ontstaan door het uitzetten wordt rubber in velerlei toepassingen ingezet. Verder heeft het de volgende uitstekende eigenschappen:

 · Veilig in gebruik en gemakkelijk te gebruiken

· Niet-toxisch, niet-vezelachtig en stofvrij

· Zelfdovend bindmiddel

· Volledig inert en onbeperkte houdbaarheid

· Weerstand tegen extreme klimaten

· Waterdicht en expandeert  nog  na langdurige onderdompeling in water

· Uitstekende temperatuurisolatie voor en na uitzetting / expanding

Het materiaal is donkergrijs / zwart van kleur en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen dankzij onze verschillende productiemethoden voor kalenders, snijwerk en extrusie.

 

(Op aanvraag zijn datasheets beschikbaar)

  

© Trafford Rubber Products Limited (2018)